Uutiset

Turun Erotuomarikerhon jäsenet urakoineet talkoissa

Turun Erotuomarikerhon jäsenet ovat urakoineet viime viikkojen aikana talkoissa,
kerätäkseen varoja Turun Erotuomarikerholle.

8.4.2023 Liedossa, Viertolan kentällä pelatussa T14 turnauksessa kerhomme kolme jäsentä vihelsi yhdeksän ottelua.
22.4.2023 Samppalinnan Palloiluhallissa järjestettiin Futsalin kuurojen SM-kilpailut, jossa kerhomme jäsenet vihelsivät turnauksen kolme ottelua.
22.4.2023 Kerhomme kolme jäsentä osallistui TPS Naisten Kansallisen liigan 1. kotiotteluun järjestyksenvalvojina
22-23.4.2023 Turussa pelattiin ÅIFK Spring Cup -turnaus, jossa kerhomme jäsenet vihelsivät kaikki sunnuntain ottelut sekä lisäksi muutamia lauantain otteluita.

Näiden lisäksi useat kerhomme jäsenet ovat toimineet uusien aloittelevien erotuomareiden kummeina otteluissa sekä pitäneet talkoina kerholle, niin pelinohjaajakoulutuksia kuin erotuomarikoulutuksiakin.
Lisäksi Turun Erotuomarikerhon lanseeramaan TUE-Kampanjaan on tehty mukavasti lahjoituksia, niin viheltämällä otteluita ja lahjoittamalla palkkio kuin suorana varainsiirtonakin.

Suuri kiitos talkoihin osallistuneille jäsenille!

Miinuspuolena todettakoon, että olisi erittäin tervetullutta, että suurempi osuus jäsenistöstä osallistuisi talkoihin, jotta talkoihin ilmoittautuneiden kuorma ei kasvaisi liian isoksi – mitä enemmän porukkaa, sitä helpommalla kaikki pääsevät ja sitä enemmän saisimme kerättyä kerholle varoja, joilla kustannetaan mm. erilaisia tapahtumia jäsenistölle, hankintoja ym.
Kerhossamme on tällä hetkellä n. 180 jäsentä ja kun talkoihin eri henkilöitä on osallistunut reilu 40, niin prosentuaalisesti kuitenkin vain joka neljännes on osallistunut talkootoimintaan jollain tavalla.
Jos kerhon toiminnan edistäminen, talkootyö sekä hyväntekeväisyys on lähellä sydäntäsi, niin voit osallistua talkoihin mm. TUE-Kampanjan kautta.
Tuomitse tai tarkkaile ottelu, ilmoita se TUE-Kampanjaan ja olet mukana tekemässä hyvää! Lue lisää!
Vaihtoehtoinen tapa osallistua talkoisiin on esimerkiksi järjestyksenvalvojana toimiminen (edellyttää järjestyksenvalvojakorttia), kummitarkkailu tai pelinohjaajakoulutuksen pitäminen.

Hyvää alkanutta futiskevättä kaikille!

Tapahtumat