Uutiset

Roosa Tuomi Kroatiassa​​​​​​​Turun Erotuomarikerhon jäsen Roosa Tuomi on osallistunut kuluvalla viikolla Kroatian Porecissa järjestettyyn Futsal Week -turnaukseen.
Naisten turnauksessa joukkueita oli mukana kuusi: Grönlanti, Marokko, Suomi, Kroatia, Italia ja Puola, kun taas miesten turnauksen ainoat joukkueet olivat Puola ja Tsekki.

Roosa on tuominnut turnauksessa tähän mennessä neljä ottelua ja Roosan turnauksen huipentaa klo 18:15 pelattava turnauksen finaaliottelu Italia - Puola. Ottelu on katsottavissa Futsal Weekin facebook-kanavalla.
Roosan aikaisemmat ottelut ovat olleet naisten turnauksen ottelut Grönlanti - Puola, Kroatia - Marokko ja Italia - Kroatia sekä miesten turnauksen ottelu Tsekki - Puola.

Roosa on suoriutunut turnauksen otteluista mallikkaasti, josta kertoo myös viimeisimmät asettelut. Roosa on saanut turnauksen kolmeen viimeiseen päivään miesten maaottelun, välierän sekä finaalin.
Näytöillään Roosa tavoittelee paikkaa erotuomariryhmään, josta valitaan erotuomarit Filippiineillä 2025 pelattavaan naisten MM-lopputurnaukseen. Osa turnaukseen valittavista erotuomareista tullee Euroopasta.

TuEK toivottaa Roosalle tsemppiä turnauksen finaaliotteluun sekä taisteluun paikasta MM-lopputurnauksessa!

Tapahtumat