Kerhoilta lähestyy ja kerhon Kuntoliiga-matsit alkavat

Kerho järjestää jo perinteeksi muodostuneen kerhoillan UCL-finaali-iltana. Mestarien liigan finaaliottelu vihelletään käyntiin 1.6. klo 22.00. Kerhoilta järjestetään tuttuun tapaan TYYn saunatiloissa klo 18.00 alkaen. TYYn saunatila sijaitsee Yo-talo A:ssa katutasossa. Löydät sisäänkäynnin pihan kulmasta, ravintola Proffan Kellarin ja Lexin toimiston väliltä. Kerho tarjoaa lämpimän ruoan. Lisäksi ohjelmassa saunomista ja klippikoulutusta ennen illan päätapahtumaa.

Ilmoittautumiset Aleksi Makkoselle 25.5. mennessä: almakkon@gmail.com / 045 878 4486.

 

Turun Erotuomarikerho osallistuu jo kolmatta kautta peräkkäin Kuntoliigan Mestaruussarjaan. Viime kesänä kerhon jäsenet olivat hyvin aktiivisia ja kiinnostusta oli pelata jälleen tänä kesänä. Kausi onkin nyt käynnistymässä ja kerholla on kaksi ottelua toukokuun aikana. Ensimmäinen peli pelataan 16.5. klo 19.00 Kisapuiston tekonurmella. Peleihin ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan kerhon Nimenhuuto-sivun kautta.

https://tuek.nimenhuuto.com/

Joukkueen yhteyshenkilönä on Pouria ”Pudu” Notash

p.notash@hotmail.com / 044 0606 068

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *