Koulutus

Turun Erotuomarikerhon toiminta-alueella erotuomarien koulutuksesta vastaa Suomen Palloliiton läntinen alue. Piirin erotuomarikoordinaattorina toimii Aleksi Makkonen. Erotuomarivaliokunta vahvistaa erotuomarikoordinaattorin koulutussuunnitelman ja -kalenterin, jonka mukaan erotuomarien koulutusta toteutetaan. Omalta osaltaan Turun Erotuomarikerho on tukemassa ja avustamassa tätä toimintaa. Kerhon jäsen voi esimerkiksi hakea kerholta tukea piirin ulkopuolisten koulutuksien osallistumismaksuihin tai matkakorvauksiin.

Läntisen alueen järjestämän koulutuksen lisäksi kerhon jäsenistöä osallistuu Suomen Palloliiton eri erotuomariryhmille suunnattuihin koulutuksiin. Lisäksi vuosittain kurssitetaan nuoria ja lupaavia erotuomareita eri tapahtumien yhteydessä.

Lisätietoja vuoden 2020 erotuomarikoulutuksista niin perus- kuin jatkokurssienkin osalta löytyy Suomen Palloliiton läntisen alueen nettisivuilta. Lisäksi kerhon koulutusvastaavaan Aleksi Makkoseen (aksumak@hotmail.com) voi olla yhteydessä koulutukseen liittyvissä asioissa.