Jari Vahteralle tunnustuspalkinto pyyteettömästä työstä kerhon eteen

Kuva: Kerhon varapuheenjohtaja Arton Ibrahimi luovuttaa tunnustustuspalkinnon väistyvälle puheenjohtaja Jari Vahteralle.

 

Turun Erotuomarikerhon hallitus kokoontui tänään viimeistä kertaa tällä kaudella. Toiminnantarkastajien kanssa käydyn lounaan yhteydessä vedettiin mennyt kausi yhteen ja samalla raotettiin ovea myös tulevaan kauteen.

Tapaamista johti viimeistä kertaa väistyvä puheenjohtaja Jari Vahtera. Samalla hänelle jaettiin Turun Erotuomarikerhon tunnustuspalkinto menneiden vuosien aikana tehdystä työstä kerhon sekä erotuomarien eteen. Jari aloitti taipaleensa kerhon hallituksessa rivijäsenenä vuonna 2011. Jo seuraavana vuonna hän otti yhdistyksen johdettavakseen ja on pitänyt puheenjohtajan nuijaa aina tähän päivään asti

Hallituksen tapaamisessa kiitettiin Jaria menneistä vuosista sekä yhteen ääneen todettiin hänen meritoituneen varsinkin erotuomarien etujen ajamisessa. Puheenjohtajakaudellaan Jari muun muassa aktiivisesti keskusteli erotuomarien kohtaamasta fyysisen koskemattomuuden rikkomisesta. Toivottavasti tätä Jarin jättämää perintöä vaalitaan kerhossa jatkossakin.

Kiitos, Jari!

Vastaa