Mika Lampusta uusi kerhon puheenjohtaja

Turun Erotuomarikerho piti tänään sääntömääräisen syyskokouksen. Varsin iloisen tapahtumasta teki normaalia suurempi osanottajien määrä, kun jopa neljäkymmentä kerhon jäsentä oli löytänyt itsensä paikalle Veritas stadionin Ole ravintolaan.

Merkittävin esityslistalla ollut asia oli kerhon tulevan puheenjohtajan valinta, sillä vuodesta 2012 TuEKia johtanut Jari Vahtera oli ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä tähän vuoteen työkiireidensä vuoksi. Kokous päätyikin äänestämään uudesta puheenjohtajasta. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin vuodesta 2012 kerhon hallituksen jäsenenä toiminut kansainvälinen avustava erotuomari Mika Lamppu.

 

Lampun johtaman hallituksen kokoonpano vuodelle 2018:

Arton Ibrahimi

Henry Lehtonen

Pia Toivonen

Timo Vihersaari

Pouria Notash (uusi)

Aleksi Makkonen (uusi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *