Matte matkaa Ateenaan tuomitsemaan Eurooppa-liigaa

Kerhon jäsen Mattias Gestranius jatkaa kansainvälistä kauttaan. Matte tuomitsee Eurooppa-liigan ottelun AEK – Rijeka tulevana torstaina klo 22:05 alkaen. Ottelupaikkana on Ateenan OAKA Spiros Louis stadion. Matkaan lähtee tuttu ryhmä: Jan-Peter Aravirta ja Mikko Alakare avustavina, Antti Munukka ja Dennis Antamo lisäerotuomareina sekä Jukka Honkanen 4. erotuomarina.

Peli on katsottavissa ruutu.fi -palvelusta. Ottelun joukkueet ovat aikaisemmin tällä kaudella kohdanneett toisensa Eurooppa-liigan lohkovaiheen avauskierroksella, jolloin AEK löi Rijekan Kroatiassa pelatussa ottelussa 1-2.

 

Myös viime viikolla kerholla edustajia matkaamassa Euroopassa

Jouni Hyytiä oli 8.-14.11. U19 EM-karsintaturnauksessa tarkkailutehtävissä Bulgariassa. Turnauksen osallistujamaat olivat isäntämaan lisäksi Englanti, Islanti ja Färsaaret. Tarkkailtavat erotuomarit olivat Slovakian Peter Kralovic, Itävallan Markus Hameter sekä irlantilainen Paul Mclaughlin.

Avustava erotuomari Mika Lamppu sen sijaan hoiti tehtäviä kinosten keskellä Norjan Drammenissa. Tiistaina 14.11. lumisissa olosuhteissa pelattiin U21 EM-karsintaottelu Norja-Irlanti, jossa Mika avusti Kuopion Ville Nevalaista. Muina matkalaisina seuraa pitivät Jan-Peter Aravirta sekä Dennis Antamo. Ottelu päättyi Norjan 2-1 kotivoittoon.

 

Suomen Palloliitto, uefa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *