Kerho aloittaa talven liikkumiset

Turun Erotuomarikerhon talvikausi pyörähtää liikunnan osalta käyntiin ensi viikolla. Tiistaina 21.11. aloitetaan sisäliikuntavuorolla ja perjantaina 24.11. jatketaan juoksutreeneillä. Kerhon kustantamat liikuntavuorot ja juoksutreenit ovat kaikille kerhon jäsenille ilmaisia.

Sisäliikuntavuorot ovat jatkossa tiistaisin klo 20:00-21:00 Kupittaan koulun yläsalissa. Vuorolla pelataan pallopelejä, mutta pääpaino on ainakin aluksi futsalissa. Vuoden 2017 vuorot jatkuvat 12.12. asti.

Juoksutreenit juostaan tuttuun tapaan perjantaisin klo 18:00 alkaen Kupittaan urheiluhallissa. Juoksutreeneissä yhdistetään voima- ja juoksuharjoitteita. Vuoden 2017 vuorot jatkuvat 8.12. asti.

Vuonna 2018 vuorot jatkuvat samoina päivinä ja aikoina. Aloituspäivämäärät tulevalle vuodelle ilmoitetaan myöhemmin.

Liikuntatapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu tuek.nimenhuuto.comin kautta. On toivottavaa, että jäsenet pitävät huolta ilmoittautumisesta, sillä näin kerhon vastuuhenkilö pysyy perillä osallistujamäärästä jo ennen vuoroja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *