TuEKin uudet nettisivut avattu

LogoKerhon nettisivut ovat saaneet uudistuneen ilmeen, ja uusi osoite on www.tuek.fi.

Kuten ajan henkeen kuuluu, sosiaalinen media on vahvasti teknisen kehityksen aallonharjalla kulkevan Turun Erotuomarikerhon uusilla sivuilla mukana. Oikeasta palkista voit tykätä Kerhon Facebook-sivusta, ja jokaista artikkelia voit kommentoida suoraan sivuillemme käyttämällä omia Facebook-tunnuksia.

Kaikki uudet uutiset tulevat myös suoraan Facebookiin. Näin ollen tykkäämällä olet aina ajan tasalla mitä sivuillamme tapahtuu.

Aiempien vuosien tapaan Turun Erotuomarikerho järjestää jäsenilleen valtavan määrän tapahtumia. Uusittu Tapahtumat -sivu palvelee jäsenistöä nyt paremmin, ja jokaisen tapahtuman mukana on mm. kalenteriin vienti -mahdollisuus sekä Google Maps -linkki.

Kerhon hallitus haluaa kiittää jäsentään Petri Johanssonia, joka on uhrannut omaa aikaansa uusien tuek.fi-sivujen kokoamiseen. Kiitos myös Rainer Lönnbäckille, joka antoi kuviaan sivuille (enemmän Raikun kuvia täällä).

Palaute on uusien sivujen osalta tietysti tervetullutta. Uusittu palautelomake löytyy täältä.

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *