Tervehdys arvoisat erotuomarikerhon jäsenet!

Vuoden vaihtuminen toi mukanaan muutoksia Turun Erotuomarikerhon hallitukseen. Syyskokouksessa valittiin allekirjoittanut puheenjohtajaksi, kiitos luottamuksesta. Hallituksessa tapahtui samalla myös muita vaihdoksia: valittiin kolme uutta jäsentä. Mika Lampun johdolla edellinen hallitus teki pyyteetöntä työtä jäsenistön hyväksi, siitä vielä kerran kiitos!

Uusi hallitus koostuu kerhon jäsenistä, joilla on monipuolista osaamista eri asioista. Peruslähtökohtana jatketaan hyväksi havaittuja asioita, kuntoilu, kerhoillat sekä maaottelumatkat kuuluvat oleellisesti toimintaan. Odotan erityisesti teiltä jäseniltä ehdotuksia toiminnan kehittämiseen, niin tapahtumien kuin kerhohankinnan ja muidenkin ideoiden muodossa.

Haasteenamme tulee olemaan varainhankinta. Aiemmin tuloja on hankittu mm. talkootyönä ja turnauksista. Edelleenkin ne kuuluvat oleellisesti varainhankintaan. Toivottavasti jäsenistöllä riittää motivaatiota osallistua näihin. Kerhon toimintaan liittyvät kustannukset pitää kuitenkin aina sopeuttaa tuloihin.

Kuluva vuosi tuo muutoksia myös Palloliiton organisaatioon. Tulevaisuus näyttää, mitä vaikutuksia sillä on käytäntöön ja ruohonjuuritasolle erotuomareiden osalta. ”Tuttu ja turvallinen” Sami Kattelus jatkaa kuitenkin Turussa erotuomariasioiden asiantuntijana. Tsemppiä Samille työhön!

Samoin haluan toivottaa tsemppiä jokaiselle jäsenelle tehtäviinsä erotuomarina ja erotuomaritarkkailijana. Tehdään yhdessä tulevasta kaudesta erinomainen!

Hyvää alkanutta vuotta!

Jorma Laaksonen

Puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *