Gestranius Mestarien liigan otteluun Belgiaan

Kerhon FIFA-erotuomari Mattias Gestranius puhaltaa tänään uransa toisen Mestarien liigan ottelun. Gestranius on aseteltu joukkueensa kanssa lohko E:n otteluun Genk – Salzburg. Ottelu pelataan tänään 27.11.2019 Belgian Genkissä KRC Genk Arenalla klo 22:00 alkaen.

Ottelun avustavat erotuomarit ovat Helsingin erotuomarikerhon Jan-Peter Aravirta sekä Mikko Alakare. Ville Nevalainen Joensuun Pallopuntarista toimii 4. erotuomarina.

Matte saa ottelussa myös apua videolta. Ottelun VARina toimii Jochem Kamphuis ja AVARina Bas Nijhuis. Molemmat heistä tulevat Hollannista.

Gestranius on avustaviensa kanssa saanut aikaisemmin VAR-kokemusta UEFA:n koulutuksista sekä syksyn Kreikan liigan ottelusta. Viimeksi Matte nähtiin Mestarien liigan kentillä viime syksynä ottelussa Atletico Madrid – Monaco.

 

Suomen Palloliitto

uefa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *