Jesse Salolle 100. ottelu Kakkosessa

Kuva: Juhlaottelun kolmikko pukukopissa pelin jälkeen

 

Turun Erotuomarikerhon erotuomari Jesse Salo tuomitsi edellisviikonloppuna 100. ottelunsa Kakkosessa. Salo jakoi oikeutta 25.8. Käpylässä Kakkosen B-lohkon ottelussa KäPa – KaaPo. 28-vuotias Salo on ehtinyt viettää Kakkosessa jo useita vuosia ja päässyt myös kokeilemaan viimeksi tänä vuonna Ykkösen tasoa.

Mikäli Ykköseen joskus nousu koittaisi, olisi sadasta ottelusta Kakkosessa varmasti hyötyä uudelle sarjatasolle totuttautumisessa.

Kerho onnittelee Jesseä merkittävästä rajapyykistä!

Itse ottelussa vierailijat ottivat tärkeän 2-1-voiton parantamalla asemiaan lohkon kärkitaistelussa. Sen sijaan KäPa joutuu edelleen taistelemaan putoamista vastaan. Jessen avustavina toimivat Johannes Korhonen sekä Tommi Liimatainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *