Talven harjoitusvuorot alkavat marraskuussa

Kesän helteet ovat väistyneet ja jalkapallokausi alkaa olemaan loppusuoralla. Pian on taas aika aloittaa talven yhteiset harjoitukset.

Turun erotuomarikerho tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harjoitella yhdessä kolmesti viikossa. Juoksuharjoitukset järjestetään kahdesti viikossa: tiistaisin ja perjantaisin klo 18.00 alkaen Kupittaan urheiluhallissa. Lisäksi keskiviikko-iltaisin klo 19.00 kerholla on tunnin mittainen palloiluvuoro Kupittaan koulun yläsalissa. Harjoitusvuorot alkavat viikolla 46 ja ulottuvat alkukevääseen viikolle 14 saakka. Talven ensimmäiset juoksutreenit ovat siis 12.11.2019 klo 18.00 Kupittaan urheiluhallissa. Heti seuraavana iltana aloitamme myös palloilutreenit Kupittaan koululla klo 19.00.

Ilmoittautumiset harjoituksiin kerhon Nimenhuudon kautta: https://tuek.nimenhuuto.com/sessions/new

Harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä ottakaa yhteyttä:
Pouria Notash
0440606068
p.notash@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *