Max Millner ensimmäiseen Veikkausliigaotteluunsa

Ykkösessä viimeiset kolme vuotta avustaneelle Max Millnerille koittaa tänään 26.8.2019 merkittävä ottelu. Millner avustaa ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa Turussa, jossa Veritas stadionilla kohtaavat FC Inter ja Kokkolan Pallo-Veikot.

Millnerin otteet toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ovat olleet tänä vuonna hyviä ja tasaisia, mikä on nähtävästi myös huomioitu Suomen Palloliitossa.

Ottelussa FC Interillä on mahdollisuus nousta liigan kärkeen. KPV sen sijaan hakee tärkeitä pisteitä välttääkseen putoamisen Ykköseen tai nousukarsinnat. Ottelun tuomitsee Porin Erotuomarikerhon Petri Viljanen. Toinen avustava erotuomari Mika Lamppu ja 4. erotuomari Mattias Gestranius ovat kotoisesta Turun Erotuomarikerhosta.
Kerho teki jutun vuonna 2016 Maxin ensimmäisestä Ykkösen ottelusta. Juttuun ja Maxin uraan voi käydä tutustumassa täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *