Lina Lehtovaara maaottelussa Ranskassa – Kesäkuussa nähdään kommentoimassa MM-kisoja

Lina Lehtovaara pääsi tuomitsemaan  viime viikonloppuna A-maaottelun. Ranskan jalkapalloliitto oli kutsunut Lehtovaaran tuomitsemaan maajoukkueensa harjoitusottelua Thaimaata vastaan, jolla joukkue valmistautui kesäkuussa pelattavaan jalkapallon MM-lopputurnaukseen. Ottelu pelattiin lauantaina 25.5. Orléansissa.

Ranskan 3-0 voittoon päättyneessä ottelussa avustavina erotuomareina toimivat Tonja Paavola ja Heini Hyvönen.

Valitettavasti Lehtovaaraa itseään ei olla valittu tulevien kesäkuun 7. päivä alkavien MM-kisojen oikeudenjakajien joukkoon. Sen sijaan hänet tullaan näkemään MM-kisojen kommentaattorina. Kansainvälisenä erotuomarina Lina antaa oman panoksensa erotuomariasiantuntijana YLE:n lähetyksissä. Kannattaa siis katsoa tarkkaan tulevia kisalähetyksiä!

Suomen Palloliitto

yle.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *