Lamppu maaotteluun Färsaarille

Kuva: Mika Lamppu kävi tänä vuonna myös aiemmin Ville Nevalaisen ja Petri Viljasen kanssa Israelissa Eurooppa-liigan karsintaottelussa.

 

Turun Erotuomarikerhon kansainvälinen avustava erotuomari Mika Lamppu on matkannut Färsaarille Nations Leaguen otteluun. Perjantaina 7.9. klo 21:45 Torshavnissa pelattavassa ottelussa Färsaaret kohtaa Maltan. Saaret pelaavat Nations Leaguen D-liigan 3. lohkossa.

Kesällä 30 vuotta täyttäneelle Lampulle maaottelu on uran ensimmäinen laatuaan. Lamppu avustaa ottelussa tutusti Ville Nevalaista (Kuopio) yhdessä Jan-Peter Aravirran (Helsinki) kanssa. Lisäerotuomareina toimivat Porin Petri Viljanen sekä nykyään Tallinnassa majaa pitävä Dennis Antamo. Jukka Honkanen Espoosta hoitaa 4. erotuomarin tehtäviä.

Ottelua voi seurata Viaplayn kautta.

Vastaa