Jouni Hyytiä tarkkailemassa Kroatiassa

Kuva: Jouni Hyytiä kävi jo elokuun alussa Hollannissa tarkkailemassa erotuomarinelikkoa Makedoniasta.

 

Turun Erotuomarikerhon kansainvälinen erotuomaritarkkailija Jouni Hyytiä on matkustanut tarkkailutehtäviin Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toiseen osaotteluun HNK Rijeka – Sarpsborg 08 FF (Norja). Ottelu lyödään käyntiin 16.8. torstaina klo 21:45.

Hyytiän tarkkailtavana on Donatas Rumšas. Nuori liettualainen nostettiin vastikään kesän alussa UEFA:n erotuomareiden toisen kategoriaan. Rumsaksella on alla myös alle 17-vuotiaiden EM-kisat vuodelta 2017.

Hyytiän matka jatkuu Kroatiasta suoraan Kreikkaan, jossa hän osallistuu Kreikan jalkapalloliiton järjetämään erotuomarikoulutukseen. Koulutusta johtaa entinen huippuerotuomari Vitor Pereira Portugalista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *