Jouni Hyytiä tarkkailemassa Kroatiassa

Kuva: Jouni Hyytiä kävi jo elokuun alussa Hollannissa tarkkailemassa erotuomarinelikkoa Makedoniasta.

 

Turun Erotuomarikerhon kansainvälinen erotuomaritarkkailija Jouni Hyytiä on matkustanut tarkkailutehtäviin Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toiseen osaotteluun HNK Rijeka – Sarpsborg 08 FF (Norja). Ottelu lyödään käyntiin 16.8. torstaina klo 21:45.

Hyytiän tarkkailtavana on Donatas Rumšas. Nuori liettualainen nostettiin vastikään kesän alussa UEFA:n erotuomareiden toisen kategoriaan. Rumsaksella on alla myös alle 17-vuotiaiden EM-kisat vuodelta 2017.

Hyytiän matka jatkuu Kroatiasta suoraan Kreikkaan, jossa hän osallistuu Kreikan jalkapalloliiton järjetämään erotuomarikoulutukseen. Koulutusta johtaa entinen huippuerotuomari Vitor Pereira Portugalista.

Vastaa