Kerhon erotuomareita ulkomailla – Gestranius Kyproksella

Kuva: Gestraniuksen nelikko Nikosiassa hyvin menneen treenin jälkeen 15.8.2018.

 

Turun Erotuomarikerhon kansainväliset erotuomarit Mattias Gestranius ja Mika Lamppu on aseteltu UEFA:n toimesta Eurooppa-liigan kolmannelle karsintakierrokselle. Gestranius tuomitsee ottelunsa 16.8. Kyproksella. Samaisena päivänä Lamppu avustaa Israelissa.

Gestraniuksen nelikko tuomitsee toisen osaottelun APOEL FC – Hapoel Beer-Sheva FC (Israel) Nikosiassa. Ottelu pelataan klo 20:00 Suomen aikaa. Gestraniuksen mukana matkassa ovat avustavina erotuomareina Jan-Peter Aravirta ja Mikko Alakare sekä neljäntenä erotuomarina Antti Munukka, jotka kaikki edustavat Helsingin Erotuomarikerhoa.

Kolmatta vuotta kansainvälisenä avustavana erotuomarina toimiva Lamppu on osa Ville Nevalaisen (Erotuomarikerho Pallopuntari) joukkuetta, joka tuomitsee toisen osaottelun Maccabi Tel Avivin ja armenialaisen Pyunikin välillä. Ottelu puhalletaan käyntiin klo 20:30 Netanyassa. Toisena avustavana erotuomarina toimii Ville Koskiniemi (KSETK) ja 4. erotuomarina Petri Viljanen (Porin Erotuomarikerho).

Nevalaisen joukkue Netanyassa treenien jälkeen

One Comment

  1. Pingback: Kerhon jäsenten kansainvälinen kausi käynnissä – Turun Erotuomarikerho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *