Kuntoliigan syyskierros alkaa

Turun erotuomarikerhon kuntoliigajoukkue sijoittu kevään lohkossaan kolmanneksi neljällä voitolla, yhdellä tasapelillä ja kahdella tappiolla. Kolmas sija merkitsi sitä, että kerhon joukkue pelaa syksyllä lohkossa 2. Lohkossa pelataan kuuden joukkueen yksinkertainen sarja eli pelaamme viisi ottelua 7.8.-7.9. -välisenä aikana. Jäsenet olivat pääosin kiitettävän aktiivisia kevään peleissä. Otteluihin saatiin paria ottelua lukuunottamatta paljon porukkaa pelaamaan. Kannustamme muitakin jäseniä, jotka eivät ole vielä mukaan lähteneet, pelaamaan kerhon joukkueeseen. Otteluihin ilmoittautumiset edelleen Nimenhuudon kautta: https://tuek.nimenhuuto.com/

Lisätietoa voi kysyä kerhon kuntoiluvastaavalta:
Pouria Notash
0440606068
p.notash@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *