Mäenpää tuomitsi WU16 Open Nordic finaalin!

Naisten liigan erotuomari ja kerhomme jäsen Minna Mäenpää suoriutui menestyksekkäästi WU16 Open Nordic -turnauksessa Norjassa. Minnan turnaus huipentui sunnuntaina 8.7.2018 klo 16.00 Norjan aikaa pelattuun finaaliin. Minna nimettiin erotuomariksi turnauksen finaaliotteluun Ruotsi – Tanska, joka ratkesi vasta jatko-ottelussa Tanskan 3-4 voittoon. Sinivalkoista väriä edusti finaalissa Minnan lisäksi Helsinkiläinen avustava erotuomari Lotta Vuorio.

Turun Erotuomarikerho tavoitti Minnan sähköisesti ottelun jälkeisenä päivänä.
Miten meni finaali omasta mielestä ja mitkä ovat fiilikset näin hienon saavutuksen jälkeen?

– Tiukka matsi, 5 korttia, 1 pilkku ja jatko-ottelu kun peli oli 3-3 varsinaisen peliajan jälkeen. Todella hyvä fiilis pelin jälkeen ja tosi hyvä palaute myös tarkkailijoilta. Tästä on hyvä jatkaa! Tanska voitti lopulta ruotsin 4-3.

Loistavaa kuulla erotuomariston onnistuneen ottelussa! Kerho onnittelee sekä Minnaa että Lottaa onnistuneesta turnauksesta ja finaalin tuomitsemisesta. Menestystä myös tuleviin tehtäviin! Kotimaassa kausi onkin vasta puolessa välissä, joten pikaista turnauksesta palautumista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *