Lehtovaara ja Mahlamäki MM-karsintoihin

FIFA on nimennyt kerhomme jäseniä naisten MM-karsintaotteluihin.

Lina Lehtovaara nimettiin erotuomariksi naisten MM-karsintojen lohkovaiheen otteluun Pohjois-Irlanti – Norja. Ottelu pelattiin Pohjois-Irlannissa Portadownin kaupungissa 10.4.2018 klo 20:30 Suomen aikaa. Lehtovaaran avustaviksi erotuomareiksi nimettiin Tonja Paavola ja Heini Hyvönen. Lisäksi Ranskan jalkapalloliitto kutsui Lehtovaaran tuomitsemaan 6.4.2018 pelattuun ystävyysottelun Ranska – Nigeria. 2019 MM-kisojen isäntämaana Ranska ei karsi kisoihin. Lehtovaaran erotuomarikolmikko oli Ranskassa sama kuin Pohjois-Irlannissa.

Jenni Mahlamäki nimettiin avustavaksi erotuomariksi naisten MM-karsintojen lohkovaiheen otteluun Albania – Valko-Venäjä. Ottelu pelattiin Albaniassa Elbasanin kaupungissa 10.4.2018 klo 17:00. Mahlamäen kanssa otteluun nimettiin erotuomari Ifeoma Kulmala ja AET1 Nina Hammarberg.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *