Lehtovaara tuomitsee Mestarien liigan puolivälieräottelun

UEFA on nimennyt kerhomme jäsenen Lina Lehtovaaran erotuomariksi naisten Mestarien liigan puolivälierien toiseen osaotteluun SK Slavia Praha (CZE) – VfL Wolfsburg (GER). Ensimmäinen osaottelu päättyi Wolfsburgin 5-0 voittoon. Ottelu pelataan Tsekin pääkaupungissa Prahassa Eden Arenalla 28.3.2018 klo 19:30 Suomen aikaa. Lehtovaaran avustaviksi erotuomareiksi on nimetty Kylie McMullan Skotlannista ja Michelle O’Neill Irlannista. Suomen Palloliitto on nimennyt Lehtovaaran neljänneksi erotuomariksi Ifeoma Kulmalan. Ottelu on Lehtovaaralle ensimmäinen Mestarien liigan puolivälieräottelu erotuomarina. Aiemmin urallaan hän on toiminut neljäntenä erotuomarina jopa Mestarien liigan finaalissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *