Mahlamäki Unkarissa – Hyytiä kävi viime viikolla Moldovassa

Helsingissä majaa pitävä sudeettikerholainen Jenni Mahlamäki on tällä hetkellä Unkarissa U-19 EM-karsintaturnauksessa. Eilen 17.10. alkaneessa turnauksessa emäntämaa Unkarin lisäksi pelaavat Skotlannin, Turkin sekä Armenian joukkueet. Turnaus pelataan Bukin sekä Szombathelyn kaupungeissa.

Mahlamäen turnaus on alkanut tänään klo 14 pelattavalla ottelulla Skotlanti – Armenia, jossa hän avusti Helsingin Erotuomarikerhon Ifeoma Kulmalaa. Turnauksen viimeiset ottelut pelataan 24.10.

Viime viikolla jäi uutisoimatta, että kerhon jäsen ja kansainvälisenä erotuomaritarkkailijana toimiva Jouni Hyytiä oli tehtävissä 9.10. maaottelukierroksella. Hyytiä tarkaili Moldovan ja Itävallan välistä MM-karsintaottelua tuominnutta Belgian Bart Vertenteniä.

Chisinaussa stadion Zimbrulla pelatussa ottelussa lopulta voiton vei vieraileva Itävalta luvuin 0-1.

Vastaa