Pouria Notash tuomitsee ensimmäisen Ykkösen ottelunsa

Turun Erotuomarikerhon Pouria Notash matkustaa tänään 14.10. Pietarsaareen debytoidakseen Ykkösessä. Neljän Kakkosen kauden jälkeen ”Pudulla” on mahdollisuus näyttää kykynsä toiseksi korkeimman sarjatason ottelussa FF Jaro – AC Oulu, joka pelataan klo 15:00 alkaen Pietarsaaren Västerplanin jalkapallonurmella.

Pudu matkusti eilen jo yöpymään Vaasaan joukkueensa kanssa. Avustavina erotuomareina ottelussa toimii Porin Erotuomarikerhon Antti Kemppinen sekä Turun Erotuomarikerhon Jere ”Jefe” Wikström. Matka Pohjanmaalle on sujunut hyvissä merkeissä:

̶  Matka on sujunut tähän asti viihtyisästi ja turvallisesti. Hotellissa nukuttu hyvät yöunet ja aamupala maistuu nyt hyvin. Tunnin päästä lähdetään Pietarsaarta kohti, kertoi Vaasasta aamulla tavoitettu Notash.

Siirtyminen sarjatasoa ylemmäs ei ole mikään helppo juttu, sillä pelin tason ero Kakkosen ja Ykkösen välillä on aika suuri. Peli on ammattimaisempaa ja kentällä juoksee entuudestaan erotuomarille tuntemattomia pelaajia. Johtamisen kannalta suurin haaste onkin, että luottamusta täytyy alkaa rakentamaan pelaajien kanssa aivan alusta, sillä pelaajat eivät tunne uutta oikeudenjakajaa aikaisemmista peleistä tai kausista.

Mitkä sitten ovat märkäkorvan tunnelmat ennen peliä?

̶  Loistava fiilis. Pitkään odotettu ottelu ja hyvä tiimi. Menen nauttimaan.

Vastaa