Marko Grönholm tuomitsee Respect Suomen cupin finaalin

Seinäjoella vietetään tänään todellista jalkapallon juhlapäivää, kun OmaSP Stadionilla pelataan sekä Respect Suomen Cupin finaali että Regions’ Cupin finaali.

Turun Erotuomarikerhon jäsenelle Marko Grönholmille päivä on varsin tärkeä, sillä hän on saanut kunnian toimia Suomen cupin finaalin erotuomarina. Kello 17:00 alkavassa ottelussa vastakkain asettuvat kotikentällään pelaava, viime vuoden cupin voittaja SJK sekä Veikkausliigan kärkijoukkue HJK. Turkulaisväriä täydentävät avustavan erotuomarin tehtäviä hoitava Mika Lamppu sekä delegaatti Jouni Hyytiä. ”Metsän” puolella toisena avustavana kirmaa Kokkolan Jarkko Siltala ja neljäntenä erotuomarina keskiviivan tuntumassa hytisee vaasalainen Toni Pohjoismäki.

Finaalipäivän toisessa ottelussa nähdään myös kerhon edustaja. Regions’ Cupin finaalissa KaaPo – SJK-Akatemia oikeutta jakaa Jani Laaksonen. Janin keppihyökkääjinä ovat kerhon entinen jäsen, nykyisin Vaasassa asustava, Arttu Kuukasjärvi sekä Paavo Komppa Jyväskylästä. Neloseksi otteluun on aseteltu Mikko Juusola.

Vastaa