Kerhon syyskausi käyntiin vakuuttavasti – ”Pappa” kentän taikurina

Turun Erotuomarikerhon Kuntoliigan joukkue on aloittanut Mestaruus-sarjan syyskierroksen kahdella ottelulla. Viime lauantaina 5.8. Pansion Kisapuistossa kerho voitti ensimmäisessä ottelussaan enimmäkseen varusmiehistä koostuvan FC Brighton Boysin lukemin 6 – 3. Vielä vakuuttavampaa pelaamista nähtiin eilen tiistaina, kun Reyes de Turku C.F. kaatui Pansion illassa lukemin 14 – 7.

Kerho on takonut muutaman päivän sisään 20 maalia kahdessa ottelussa. Kevätkauden maalinteko-ongelmat ovat nähtävästi taakse jäänyttä elämää – niin kuin Eldankajärven jää.

Maalihanojen aukeamisesta joukkue saa kiittää varsinkin vihdoin punapaitoihin paluun tehnyttä Timo ”Pappa” Vuorista. ”Pappa” on pitänyt toimistoa keskikentällä jakaen palloa virtuoosimaisesti. Turun ikämiesjalkapallon unohdettu tähti on lisäksi tehnyt puolet joukkueen syyskierroksen maaleista.

– Sanattomaksi vetää miehen touhu, ihmetteli kerhon joukkueen nuoreen kaartiin kuuluva Anel Hajric Vuorisen taikomista kentällä.

Tiistain ottelun jälkeen Turun Erotuomarikerhon täytynee myös tehdä oikaisupyyntö piirin toimistolle. Tilastojen mukaan kapteeni Sami Kattelus teki ottelussa hattutempun…

Punapaidat lähtee hakemaan jatkoa syyskauden hyvälle alulle tiistaina 15.8. pelattavassa seuraavassa ottelussa, jossa vastaan asettuu FC Pelkkä Klubi. Viihdettä pääsee seuraamaan klo 19:00 alkaen Pansion Kisapuistossa.

– Tällaisen alun jälkeen ei voi olla muuta tavoitetta kuin Länsi-Suomen piirin Kuntoliigan Mestaruus-sarjan lohko 2:n voitto! Huonomman sijoituksen näkisin pettymyksenä, itseluottamusta uhkunut joukkueen manageri Arton Ibrahimi lausui puhelinhaastattelussa keskiviikkoaamuna.

Vastaa