Hyytiä ja Vuorinen Tanskassa – Lamppu Kreikassa

Kuvassa (vas.) Vuorinen ja Hyytiä Herfølge Stadionilla yhdessä avustava Ibrahim A Dhaflaouin ja 4. erotuomari Anders Voegaardin kanssa.

 

Viime viikonloppuna kerhon jäseniä matkusti Hjörringin Dana Cupista takaisin Suomeen. Tanskaan kuitenkin jäi kaksi muuta kerholaista, jotka osallistuivat Palloliiton pohjoismaiseen erotuomarivaihtoon. Ykkösen erotuomari Joni Hyytiä sekä Veikkausliigan avustavava erotuomari Juuso Vuorinen lensivät Kööpenhaminaan viikonlopuksi tuomitsemaan Tanskan 1-divisioonan ottelua HB Køge – Vejle. Vejlen 1-3 vierasvoittoon päättynyt ottelu pelattiin sunnuntaina ja sen huippuhetket on katsottavissa täältä.

Kansainvälinen avustava erotuomari Mika Lamppu matkustaa sitä vastoin hieman lämpimämpään kohteeseen. Euroopan jalkapalloliitto (UEFA) on määrännyt turkulaisen avustamaan Kuopion Ville Nevalaista Eurooppa-liigan 3. karsintakierrokselle Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan. Aseteltu kierroksen 2. osaottelu on Panionios GSS – Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) ja se alkaa torstaina 3.8. klo 22:00. Otteluparin ensimmäinen osaottelu päättyi Maccabin kotivoittoon 1-0. Toiseksi avustavaksi erotuomariksi matkaan lähtee Mikko Alakare ja 4. erotuomariksi Dennis Antamo.

Pari viikkoa sitten  19.7. Lamppu nähtiin myös Mestarien liigan 2. karsintakierroksella, kun hän avusti Nevalaisen johtamassa kvartetissa Färsaarilla ottelussa Vikingur – Hafnarfjordur (ISL).

Vastaa