Kerhon jäseniä matkusti jälleen kerran Dana Cupiin

Kuvassa finaalinelikko: (vas.) Mika Wahlsten (Aet2), Nils Holkersson (4. et; NED), Jari Vahtera (Et) ja Lauri Kuvaja Aet1).

 

Turun Erotuomarikerhosta on jo kymmenien vuosien ajan erotuomareita matkannut Dana Cupiin Tanskan Hjörringiin. Tämä vuosi ei osoittautunut poikkeukseksi, kun kolme kerhon jäsentä – Jari Vahtera, Mika Wahlsten sekä Lauri Kuvaja – lähtivät viikon ajaksi tuomitsemaan otteluita Euroopan suurimpiin lukeutuvaan turnaukseen.

Kolmikko sai myös turnauksen päätöspäivänä, eilen lauantaina, kunnian toimia oikeudenjakajina 15-vuotiaiden tyttöjen sarjan finaalissa, jossa vastakkain pelasivat Mutiny FC (USA) sekä Viking FK (NOR).

Kerhon jäsenien kanssa turnauksessa oli Suomesta myös Paul Lipiäinen Keski-Suomen Erotuomarikerhosta.

Vastaa