Jouni Hyytiä tarkkailemaan San Marinoon

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan karsintaottelut pitävät loppukesän erotuomareita kiireellisinä. Tämä tarkoittaa myös, että erotuomaritarkkailijat seuraavat erotuomareita ympäri Eurooppaa. Turun Erotuomarikerhon kansainvälinen erotuomaritarkkailija Jouni Hyytiä aloittaa omat tehtävänsä kansainvälisillä kentillä tällä viikolla. Hyytiä matkaa 6.7. San Marinoon, jossa pelataan Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toinen osaottelu SS Folgore – Valletta FC (Malta). Ottelu pelataan 21:30 alkaen San Marino stadiumilla Serravallessa.

Hyytiän tarkkailtavana torstain ottelussa on Kosovon Genc Nuza. Avustavina toimivat Fatlum Berisha ja Bujar Selimaj sekä 4. erotuomarina Besfort Kasumi. Joukkueiden ensimmäinen osa päättyi maltalaisten 2 – 0 kotivoittoon. Otteluparin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella astetta kovemman vastuksen, hollantilaisen FC Utrechtin. Hyytiän tehtävät erotuomaritarkkailijana jatkunevat tänä vuonna pitkälle syksyyn, sillä hän on aikaisempina vuosina ollut tuttu näky myös Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Lähteet: 3rd Team, uefa.com

Vastaa