Lina Lehtovaarasta Vuoden erotuomari 2019

Kerhon FIFA-erotuomari Lina Lehtovaara on valittu Suomen Palloliiton Vuoden erotuomariksi. Lehtovaara pokkasi jalkapallokauden päätöstilaisuudessa 21.11.2019 Captain’s Ballissa Katriina Elovirta-palkinnon, joka annetaan vuoden parhaimmalle naiserotuomarille.

Lina on kaudella ollut kiireinen ulkomailla Mestarien liigassa ja maaotteluissa sekä kotimaassa Naisten Liigassa ja miesten Kakkosessa. Lina debytoi myös syksyllä Ykkösessä kovan työn tuloksena.

 

Suomen Palloliitto kirjoittaa Linasta sivuillaan seuraavasti:

Vuoden erotuomari Lina Lehtovaara suhtautuu hyvin kunnianhimoisesti erotuomariuraansa. Menestyvän erotuomarin on panostettava uraansa nykyään yhä enemmän ja enemmän. Harjoittelun on oltava monipuolisempaa ja määrätietoisempaa eli arjen on oltava laadukasta. Lehtovaara on usean kauden ajan tuominnut Miesten Kakkosen otteluja. Lisäksi hän on jakanut oikeutta tälläkin kaudella Naisten Liigassa sekä lukuisissa kansainvälisissä tehtävissä niin maaotteluissa kuin Naisten Mestarien Liigan otteluissa. Tänä vuonna Lehtovaara saavutti ansaitusti yhden tavoitteistaan, kun hän tuomitsi Miesten Ykkösen päätöskierroksella Turun Palloseuran ja Musan Salaman välisen ottelun. Pitkäjänteinen tavoitteellinen työ tuottaa tulosta.

 

Turun Erotuomarikerho onnittelee Linaa palkinnosta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *