Kyllönen testaamaan Kakkosta

Kuva: Aapo Kyllönen pikkutakki päällä Kakkoseen. Sivuilla tyylikkäästi poseeraavat avustavat erotuomarit Henry Lehtonen ja Vesa Vainio. Porin stadion 14.9.2019.

Turun Erotuomarikerhon tuore jäsen Aapo Kyllönen tekee tänään 14.9. Kakkosen debyyttinsä erotuomarina. Kyllönen astelee kentälle klo 14 Porin stadionilla, jossa lohko B:n paikalliskamppailussa kohtaavat FC Jazz ja Rauman Pallo-Iirot. Molemmat joukkueet ovat vakiinnuttaneet paikkansa lohkon keskikastiin.

Lappeenrannasta kotoisin olevan Aapon matka varsinaisen Suomen keskukseen on käynyt Tampereen kautta. Vaikka herra on muuttanut Turkuun vasta tänä kesänä, on hän ahkerana puhaltajana tullut varmasti osalle jo tutuksi piirin pelikentiltä.

Kerho toivottaa hyvää ottelua debytantille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *