Lehtovaara valittiin tuomitsemaan Cyprus Cupin finaali

Kerhon FIFA-erotuomari Lina Lehtovaara on ollut tuomitsemassa viime päivät Cyprus Cupissa Kyproksella. Turnaus päättyi eilen 7.3. Larnacan AEK Stadionilla finaaliotteluun Italia – Espanja, johon Lina oli valittu erotuomariksi.

Finaaliottelun tuomitseminen kertoo, että Lina on saanut aloitettua kauden 2018 erinomaisesti. Kuka tahansa olisi tyytyväinen, kun saa kaudelleen tällaisen aloituksen.

– Totta kai olen erittäin tyytyväinen. Tämä on osoitus siitä, että tuomitseminen turnauksessa on ollut hyvää. Erityisen tyytyväinen olen siitä, että paluu kansainvälisille kentille sujui parhaalla mahdollisella tavalla, vaikka viime kausi oli rikkonainen loukkaantumisteni takia, kuvaili Lina tuntojaan Turun Sanomille päivä ennen finaalia.

Itse ottelu päättyi eilen illalla Espanjan 2–0 voittoon.

Vastaa