Kerhon naiserotuomareille omat juoksutreenivuorot

Kerhon naisjäsenet toivoivat Kupittaan urheiluhallille omaa erillistä harjoitusvuoroa, missä voisivat juosta naisten rajoilla. Kerhon naiserotuomarit ovat piirin erotuomarivastaavan pyynnöstä harjoitelleetkin talven aikana yhdessä jo useamman kerran, mutta omakustanteisesti. Kerhon hallitus tahtoo tukea kaikkia jäseniään tasapuolisesti, minkä takia jatkossa juoksutreenejä pidetään kahdesti viikossa. Perjantaisten treenien lisäksi jatkossa juoksemaan pääsee myös tiistaisin klo 18:00. Molempiin treenivuoroihin ovat sekä miehet että naiset tervetulleet. Tiistaisin juostaan naisten rajoilla, ja perjantaisin miesten rajoilla. Ensimmäinen uusi juoksuteenivuoro on jo 20.2.2018. Kaikkiin harjoituksiin ilmoittaudutaan edelleen Nimenhuudossa: tuek.nimenhuuto.com

Vastaa